Hvem er vi

Vores kajak og Roklub

DM-Seasport er en dansk ro og kajak klub, hvor medlemmer får adgang til at bruge klubbens udstyr der er placeret i Kroatien. DM-Seasport henvender sig til medlemmer af registrerede ro og kajak klubber, der gerne vil udøve deres sport i Kroatien. Vi samarbejder med en Kroatisk roklub for derved at holde vores aktiviteter inden for et professionelt klub miljø samt at sikre optimale forhold omkring udstyr og adgang til havet. DM-Seasport er ikke en profit virksomhed. Medlemskab gebyr går til vedligeholdelse, administration og indkøb af nyt udstyr.

DM – SeaSport tilbyder roning og kajak for øvede i Kroatien. Dette sker i samarbejde med den lokale roklubben V.K. Glagoljas samt lokale serviceudbydere som tilbyder indkvartering, transport samt tur arrangementer .

Hvis du er professionel roer eller kajak sportsudøver og medlem af vores klub vil du kunne benytte vores udstyr i Kroatien. Dette er også en fantastisk mulighed for professionelle klubber til at komme til Kroatien og udøve der sport og samtidig have lidt ferie sammen.

Vi har været i Kroatien i flere år og kender området og lokale forhold rigtigt godt. Vi samarbejder kun med meget troværdige og professionelle lokale partnere for derved at tjene vores klubmedlemmer så godt og sikkert som muligt..

Vores mission er at tiltrække professionelle roning og kajak folk til Kroatien og give dem mulighed for at udøve deres sport i en af de mest smukke områder i Adriaterhavet og på samme tid gøre det under sikre og klub regulerede forhold